DIET Bikaner Declare BSTC 1st, 2nd Year Results 2019-20 DIET Rajasthan

Download DIET Bikaner Declare BSTC Ist, 2nd Year Results 2020 –DIET Rajasthan BSTC 1st & 2nd Year Result 2019-2020 – Primary Education BSTC (D.El.Ed) Result

DIET Rajasthan BSTC Result 2020, DIET Bikaner will announce BSTC first year and second-year result on the main web portal, DIET BSTC result date, DIET BSTC Name wise 1st year and 2nd-year result 2020.

ताज़ा समाचार:-  जिला  शिक्षा प्रशिक्षण संस्थान (डाइट) बीकानेर द्वारा राजस्थान बीएसटीसी का नतीजा जल्द  ही जारी करने की  संभावना है, छात्र/ छात्राएं वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से नाम और रोल नंबर लगाकर नतीजा  देख सकते है, अगर आपको अपना परिणाम  देखने में किसी भी प्रकार की कोई समस्या आ रही हो तो, आप हमारी टीम से कमेंट द्वारा सहायता ले सकते है|

DIET Bikaner will very soon upload BSTC First year, Second-year Results on the main web portal.  Candidates can check roll number wise, name wise result on the official website. If you want more information please visit the official website given below………

HOTTEST UPDATES ON 2020: DIET Bikaner will  Very soon upload BSTC 1st and  2nd Year Result on the official website. Students can check Name Wise or Roll Number wise Result on the official website. If you want more details to visit the official website given below. ………….

राजस्थान बीएसटीसी (प्रथम वर्ष & द्वितीय वर्ष) का परिणाम (नतीजा) जारी हो गया है, अभ्यर्थी नीचे दिए गये लिंक से अपना रिजल्ट देख सकते है-धन्यवाद

District Institute of Education and Training (DIET) Bikaner conducted successfully BSTC Ist year, 2nd-year annual examination 2020. Students who appeared in Rajasthan BSTC  Ist year and 2nd-year annual examination 2020 they will be very soon able to check Rajasthan BSTC  Result from the official website.  DIET Bikaner will announce Rajasthan State BSTC  ( Part I, and Part II year) results on the official web portal.  District Institute of Education and Training Bikaner organized BSTC Annual examination every year.  A large number of contenders participated in the BSTC examination.  And if you want more information available on the official website.

DIET Bikaner BSTC Result Download  Ist, & the 2nd year  2019-2020

Click here-Rajasthan BSTC 1st Year Result 2019-20

Name of the DepartmentDistrict Institute Of Education & Training (DIET) Bikaner
Name of the ExaminationBSTC 2019-2020
Year of Examination1st year, 2nd year

Click here-Rajasthan BSTC 2nd Year Result 2019-2020

The students who are studying in BSTC  Ist year and the 2nd year they will be very soon able to check result.  District Institute of Education and Training Bikaner will issue BSTC Ist year and2nd-year result on the official website. Students can check result by the name of College, Exam centre Number, Year of the exam, roll number, year of exam and date of birth.  After checking the examination result, students can take a print out of Rajasthan BSTC Result 2019-2020.

राजस्थान बीएसटीसी (प्रथम वर्ष & द्वितीय वर्ष) परिणाम तिथि

जिला शिक्षा प्रशिक्षण संस्थान (डाइट) बीकानेर जल्दी ही बीएसटीसी प्रथम वर्ष और द्वितीय वर्ष का नतीजा  विभाग की वेबसाइट पर जारी कर दिया जाएगा, जो विद्यार्थी  राजस्थान बीएसटीसी प्रथम वर्ष और द्वितीय वर्ष 2019-2020 की परीक्षा मे उपस्थित हुए थे, वे डाइट बीकानेर की वेबसाइट पर या अपनी कॉलेज मे परीक्षा का नतीजा  देख सकते है, विभाग द्वारा परिणाम की प्रतिलिपि कॉलेज मे भिजवा दी जाती है, इसलिए विद्यार्थी डाइट  प्रथम वर्ष और द्वितीय वर्ष का नतीजा  अपनी कॉलेज मे भी देख सकते है, राजस्थान की सभी बीएसटीसी कॉलेजो की परीक्षाओ का आयोजन जिला शिक्षा प्रशिक्षण संस्थान  बीकानेर द्वारा ही किया जाता है| जिला शिक्षा प्रशिक्षण संस्थान (डाइट) बीकानेर ने प्रथम वर्ष & द्वितीय वर्ष परिणाम को  विभाग ने अभी तक तिथि  की  घोषणा  नहीं की है, परन्तु  सूत्रो से मिली जानकारी के अनुसार बीएसटीसी (प्रथम वर्ष & द्वितीय वर्ष) का नतीजा  जल्दी ही जारी होने की संभावना है, यह सूचना केवल आप सब  लोगो की सुविधा के लिए, बीएसटीसी (प्रथम वर्ष & द्वितीय वर्ष) के परिणाम से समन्धित अधिक जानकारी अपनी कॉलेज मे देख सकते है या डाइट की वेबसाइट पर देखे|

You can also check DIET Rajasthan BSTC Exam Result 2018-19

DIET Rajasthan BSTC Exam Result date 2019 first year, and second year

Rajasthan DIET BSTC result date is not declared by the board yet.  As per the details, it will soon declare the result date after that result will get announced on the official web portal of the board.  Candidates need to keep patience for some more days to check Rajasthan BSTC result 2019 ( First year and Second year). Our team will update you on this page just after the announcement of result by the department. Candidates who have lost their roll number due to any reason can also check Rajasthan BSTC Ist, 2nd, year result name wise form this web page.

Rajasthan BSTC 2nd Year Result 2019 PDF File(01 to 29 Pages)

How to check/download Rajasthan BSTC Ist year, Second-year Result 2019-2020?  Check Here

• Students can also visit for an official website
  • After you select the suitable link of Rajasthan BSTC  ( Ist and 2nd year) result in 2018
  • Now enter your information like as name, application number, date of birth, roll number and mobile number.
  • Click on the submit button.
  • Save and print your result copy.

CLICK HERE  Rajasthan BSTC Ist, 2nd-year Results in 2019-2020